Ik ben Benedicte

 

En ik begeleid jou in een uniek en persoonlijk traject naar een gezondere en sportievere levensstijl. Op weg naar een levensstijl die helemaal past bij jou. Waar je veel energie van krijgt en helemaal blij van wordt.

Vraag jij je ook wel eens af waarom je niet steeds doet wat goed is voor je? 

Met de juiste mindset en tools kun jij die levensstijl en krachtige gewoontes creëren waar jij naar verlangt! Dit met bewustwording van je eigen patronen, gedachten, gevoelens en gedrag. Om zo die veranderingen teweeg te brengen die jij wil! En om ook die blijvende resultaten teweeg te brengen.

Niet alles of niets maar wel bewuster!

Meer voelen wat je dan wel wil!

In mijn begeleiding zoek ik uit welke valkuilen jij steeds tegenkomt. En reik ik je die tools aan om jouw obstakels te kunnen overwinnen. Het is een programma dat ik individueel aanpas aan jouw noden van dat moment.

Ik geloof heel sterk in coaching en de kracht hiervan! Door waardevolle coaching creëer je meer bewustzijn. Bewust worden van wat je soms tegenhoudt maar ook waar je eigenlijk méér naar verlangt en wat jij nodig hebt.

Ik heb heel veel zelf eerst uitgetest en toegepast in mijn leven en met succes. Ik heb ongezondere en vervelende, lastige gewoontes kunnen loslaten die mij frustreerden en teveel energie kostten! Om zo meer te focussen op wat ik dan wel wil. En die levensstijl te creëren waar ik zelf helemaal achter sta en en die echt bij mij past.

Ik heb voor mijn programma kennis gecombineerd uit mijn studie gezondheidspsychologie, vele trainingen, 2 coachopleidingen en natuurlijk ook uit boeken, boeken en nog eens boeken!

Naast coach ben ik ook personal trainer en geef sportlessen in de studio van Hanna Mariën. Beweging hoort voor mij onlosmakelijk bij die gezonde levensstijl.

Hiernaast studeerde ik ook nog orthopedagogie. Ik werkte in de kinder- en jeugdpsychiatrie om vervolgens opnieuw te studeren voor leerkracht toen ik zwanger was.

Levenslang bijleren vind ik heerlijk! Nog heerlijker vind ik het om dit enthousiast te delen met zij die dit ook interessant vinden!

Ook nu volg ik nog bijkomende opleidingen. Deze input verwerk ik steeds terug in mijn programma.